Cincin Maxifirm – Memantap dan Memadatkan Ereksi Zakar

Cincin penambat ereksi zakar Maxifirm merupakan alat penebat getah berbentuk bulat seperti cincin di mana bahagian atasnya tebal dan berlekuk di bawah.

Cincin penambat ereksi zakar Maxifirm ini telah dibuat ujian klinikal oleh pakar sakit tuan, iaitu Dr Ismail Tambi.

Cincin penambat ereksi zakar Maxifirm ini amat sesuai (digalakkan) untuk semua pesakit kencing manis dan darah tinggi kerana innya membantu menambah lagi ereksi zakar. Zakar yang mempunyai kadar ereksi yang maksima mampu untuk menusuk ke dalam faraj.

Fungsi Produk
Membantu mengatasi ejakulasi pra matang dan memantap serta memadatkan ereksi zakar dengan memerangkap sejumlah darah yang dibekalkan ke zakar. Aliran darah masih berjalan walaupun dipakai dipangkal zakar.

Ujian Klinikal
Cincin penambat ereksi zakar Maxifirm p ertama kali dinilai di Klinik Lelaki di Lembaga Perancangan Penduduk dan Keluarga Negara (LPPKN) oleh Dr. Mohd Ismail Mohd Tambi, Pakar Sakit Tuan lewat 2003. Semua pesakit lelaki yang meghadiri klinik tersebut ditanya jika mereka ada mengalami ejakulasi pra matang. Bagi mereka yang mengalaminya, mereka diberi satu keping Cincin penambat ereksi zakar Maxifirm untuk mereka mencuba.

Mereka diberi tunjuk ajar dan penerangan mengenai cara pemakaian dan perlu memberikan keputusan ujian pada perjumpaan yang akan datang. Seramai 150 orang pesakit lelaki telah digunakan untuk diujikaji. Ada diantara mereka adalah staf lelaki LPPKN, mereka diberi 3 saiz yang berbeza (S : 48mm, M : 52mm, L : 55mm) dan keputusan ujian yang diterima adalah :-

Warna Pilihan : Kebanyakan memilih warna asli getah

Semasa penggunaan awal, kesemua pesakit dapat mengekalkan ereksi selepas ejakulasi, namun 40% daripadanya masih mengalami ejakulasi pra matang.

Walaubagaimanapun dengan penggunaan yang kerap, 50% pesakit dapat mengatasi ejakulasi pra matang mereka.

50% daripada pesakit merasa sejuk dikepala zakar jika jangkamasa bermesra dipanjangkan. Ini tidak memberi sebarang tanda selepas pengaliran darah dikekalkan melalui peredaran mikro, ereksi menjadi lebih mantap dan ada peningkatan pada saiz ketebalan kepala dan batang zakar.

Kesimpulannya, semua pesakit yang diuji amat berpuashati menggunakan Maxifirm.

Kelebihan

* Membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama)
* Memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum
* Membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut
* Memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali
* Membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
* Cincin Penambat Zakar 100% selamat dan tiada kesan sampingan
* Selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh
* Sesuai untuk pesakit kencing manis dan darah tinggi (digalakkan).
* Tidak perlu makan atau sapu.

Cara Pemakaian
1 – Regangkan cincin penambat ereksi
2 – Masukkan hingga ke pangkal zakar dan lepaskan

AMARAN : JANGAN LURUTKAN CINCIN PENAMBAT EREKSI (dikhuatiri ereksi zakar akan kurang)

CINCIN MAXIFIRM DIREKA DAN DISYORKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI SENDIRI SETELAH DIBUAT KAJIAN SELAMA 3 TAHUN DISARUNGKAN DI PANGKAL ZAKAR APABILA TEGANG UNTUK MELAMBATKAN EJAKULASI DAN MENGEKALKAN EREKSI

Untuk membeli produk Cincin Maxifirm, sila klik Kesihatan Seksual Lelaki